1. losos teriyaki -filet z čerstvého lososa pečený v sezamu s teriyaki omáčkou, jasmínovu ryží, máslovou zeleninou a výhonky ředkvičky7 150g | 189
Kč |
2. Roastbeef-do růžova pečená hovězí roštěná, filírovaná na tenké plátky, podávaná na trhaném salátku s fazolkami, steakové hranolky a naší tatarskou omáčkou/3, 7/ 150g | 189
Kč |
3. Poutine – kanadská specialita z Québeku-steakové hranolky se slupkou, podávané s trhanou vepřovou krkovicí v bbg marinádě, chedarovou omáčkou a jarní cibulkou/7 150g | 185
Kč |
4. Gnocchi siciliana-italské bramborové nočky s grilovanou cuketou, česnekem, keříkovými rajčaty a bazalkovým pestem, sypané parmezánem grano padana a rukolou7 150g | 175
Kč |
5. Buchtičky se šodo-domácí kynuté buchty s vanilkovým krémem, moučkovým cukrem a ovocem 150g | 149
Kč |
6. Hlíva ústřičná- na másle s bylinkami, cibulí, česnekem , podávaná s jemnou bramborovou kaší trhaným salátkem 150g | 175
Kč |
7. Salát s kozím sýrem-trhaný salát, čerstvý špenát, rukola s hruškou, cherry rajčata, ořechy, kozí sýr a medovohořčičný dresing, podávané s rozpečenou bagetou a balzamikovou redukci/1, 7, 8, 10/ 150g | 179
Kč |
8. Tradiční kuře na paprice-kuřecí prsa v silné omáčce s cibulí, divokým kořením, máslem maďarskou paprikou a smetanou, podávané s houskovými knedlíky nebo bramborovými noky1, 3 150g | 175
Kč |
9. Jablkový koláč nebo lotus cheesecake/ 1, 3, 7/ 1ks | 55
Kč |
kuřecí vývar s masem a domácím kapáním |
Rajčatový salátek |